Ik ben verliefd

Een vrouw kan zonder uitzonderlijke looks heel aantrekkelijk zijn. Bijvoorbeeld omdat ze verstand van voetbal heeft. En omdat ze lef heeft. Veel lef. Martijn zag zo’n vrouw op Facebook en was meteen verliefd.

Haar foto dook plotseling op in mijn Facebook-timeline. Ze is klaarblijkelijk een vriendin van een vriend van een vriend van een vriend van me. Six degrees of separation in full effect. De foto valt me op, om verschillende redenen.

Het is een mooi meisje. Niet eens overdreven knap, maar op Tinder had ik absoluut naar rechts geswipet. Wat zal ze zijn? Ik denk 1 meter 65. Haar spijkerbroek zit strak om haar heupen, haar billen komen er vast en zeker mooi in uit. Ze draagt hippe New Balance-sneakers, wat haar een vlotte en vrolijke uitstraling geeft.

Ze heeft lange bruine haren, ze hangen los over haar schouders. Haar lippen zijn rood gestift, haar tanden lacht ze bloot. Haar wit-leren jasje hangt open, mijn aandacht wordt naar haar borsten getrokken. Nou ben ik een borstenman, maar ik kijk niet vanwege de exorbitante afmetingen van haar buste of een duizelingwekkend décolleté.

Nee, het komt door het rood-witte shirt dat ze draagt. Verticale banen en hoewel de opdruk van het shirt deels wordt geblokkeerd door haar jack, is het duidelijk wat daar staat. De plek waar de foto is genomen, is kraakhelder. Ze staat op station Amsterdam Zuid, gekleed in een shirt van PSV. Deze vrouw heeft lef. Ik ben verliefd.

Foto bovenaan: studio040.nl