Over Ons

[column width=”3/3″ place=”first” ]

[headline]Buitenkant Voet[/headline]

Zoek je naar voetbalnieuws? Zoek dan verder. Er zijn al genoeg Voetbalzones en VoetbalPrimeurs. Zoals er ook genoeg ‘harde werkers’, ‘stofzuigers’ en ‘controlerende middenvelders’ op het voetbalveld rondlopen. Deze websites zijn prima bronnen van nieuws, maar daar houdt het dan ook bij op. Nuttig, degelijk.

Buitenkant Voet is geen controlerende middenvelder. Buitenkant Voet is als de linksbuitens, de spelmakers, de Iniesta’s, de Berbatovs, de Garrincha’s en de Van Bastens. Buitenkant Voet zorgt voor dat speciale, dat geniale, dat je in één op de honderd voetballers terugvindt. Een bizar lekkere steekpass, een onmogelijke omhaal, een onbegrijpelijke slalom door een verdediging, daar is Buitenkant Voet voor.

Als ode aan de voetballers die The Beautiful Game zo beautiful maken, is er nu ook een site die zich niet aan regels houdt, die geen tactiek heeft, die niet meeverdedigt. Buitenkant Voet gaat puur voor die ene mooie aanname, dat toeschouwers-stil-krijgende lobje over de keeper. Het publiek vermaken, dat is het allerbelangrijkste.

[/column]

[headline]Onze huidige auteurs[/headline]

[column width=”eight” place=”first” ]

[team photo=”/wp-content/uploads/2014/11/Enzio1-220×220.jpg” name=”Enzio Bakker”]Voetbal is zijn eeuwige inspiratie, ergernis, vermaak, ontroering en mateloze fascinatie. Net als schrijven. Uit een combinatie van die twee is Buitenkant Voet ontstaan. Droomt van de steekpass van Pirlo, de baard van Meireles, de dug-out van Bielsa en ooit een keer – één keertje maar! – een balletje trappen met Berbatov. [/team]

[/column]

[column width=”eight” place=”last” ]

[team photo=”/wp-content/uploads/2014/11/Ruben2020-220×220.jpg” name=”Ruben van Vliet”]Waar anderen de polonaise lopen, probeert hij te relativeren. En waar anderen zaken negeren, komt hij in actie. Nieuwsgierig en eigenwijs zijn twee termen die hem passen als een jas. Probeert met een open blik naar de voetbalwereld te kijken, en ontdekt daar nog regelmatig nieuwe dingen.[/team]

[/column]

[headline]Onze voormalige auteurs[/headline]

Joost de Kleuver, Stan van den Steenhoven, Cas Broxterman, Yavne van der Raaf, Kevin van Leer, Johan Visser, Niels Kalkman.

[headline]Design en ontwerp[/headline]

Deze website is ontworpen door Teon Beijl en gebouwd door Jochem Rommens.