BV’s Anti WK-special 2014

Kom definitief in de WK-stemming met onze variant op een WK-special. Hier lees je alles wat je niet per se hoeft te weten (maar wel wíl weten) over alle landen op het WK.

anti-wk-special

Wij hebben niet per se iets tegen WK-specials, die van Voetbal International is steevast heel goed en deze van FourFourTwo is een pareltje, maar er zijn er gewoon te veel. Elk blaadje en elke website komt met een WK-special en het grootste deel daarvan is saai, hetzelfde als de rest en je merkt meestal aan elke zin dat de schrijvers er niet veel kaas van hebben gegeten. Daarom hebben wij deze parodie gemaakt op de aloude WK-special.

Van elk team lees je onder meer wie de ‘goed-voor-de-sfeer-in-de-kleedkamer’-speler is, hoe hoog het land scoort op de Schaal van Hipster, met welke opstelling ze kunnen spelen in de derde poulewedstrijd als alles al gespeeld is, en natuurlijk statistiekjes die jou eigenlijk niet zo veel interesseren. Geniet van onze net even andere WK-special, en kom definitief in de WK-stemming.

Dit zijn de Poules:

POULA A: BRAZILIË, KROATIË, MEXICO, KAMEROEN

POULE B: SPANJE, NEDERLAND, CHILI, AUSTRALIË

POULE C: COLOMBIA, GRIEKENLAND, IVOORKUST, JAPAN

POULE D: URUGUAY, COSTA RICA, ENGELAND, ITALIË

POULE E: FRANKRIJK, ECUADOR, HONDURAS, ZWITSERLAND

POULE F: ARGENTINIË, BOSNIË-HERZEGOVINA, IRAN, NIGERIA

POULE G: DUITSLAND, PORTUGAL, GHANA, VERENIGDE STATEN

POULE H: BELGIË, RUSLAND, ALGERIJE, ZUID-KOREA

BuitenkantVoetlogoII