Het WK van Buitenkant Voet

Zoals elke andere voetbalwebsite gaan ook wij tijdens het WK helemaal los, maar we hebben ons best gedaan om daarmee zo min mogelijk te lijken op elke andere voetbalwebsite. Hier vast een tipje van de sluier.

Foto: Huffpost.com

Foto: Huffpost.com

Nog 3 weken en dan mogen we. Heerlijk. Buitenkant Voet heeft in ons korte bestaan nog nooit een groot toernooi meegemaakt, dus we zijn best een beetje zenuwachtig: onze eerste keer. En zoals de mannen van Louis van Gaal in de Portugese zon aan het buffelen zijn om zich klaar te stomen, zo zijn ook wij al keihard aan het voorbereiden. Al weken brainstormen, filosoferen en dagdromen we over hoe wij jullie iets unieks willen brengen tijdens het WK. Dus ál dat voetbal jullie toch nog iets geven dat je nergens anders krijgt.

Zo zijn we bezig met een Anti WK-special. Wij hebben niet per se iets tegen WK-specials, die van Voetbal International is steevast heel goed en deze van FourFourTwo is een pareltje, maar er zijn er gewoon te veel. Elk blaadje en elke website komt met een WK-special en het grootste deel daarvan is saai, hetzelfde als de rest en je merkt meestal aan elke zin dat de schrijvers er niet veel kaas van hebben gegeten. Daarom zijn wij momenteel hard aan het zweten terwijl we werken aan een parodie op de aloude WK-special.

Ook tíjdens het WK moet je natuurlijk bij ons zijn. Zoals vorig jaar met de Confederations Cup zullen wij ook nu weer dé plek zijn voor verhalen over Braziliaanse protesten en misdaden van de FIFA. Verder gaat Enzio een dagboek bijhouden van hoe hij zijn vriendin voor de aller laatste keer gaat proberen te overtuigen van hoe mooi het spelletje wel niet is: het WK van de bezette man. En we verkiezen om de zeven dagen de Blatter van de week.

Verder hebben wij nog heel wat meer voor jullie in petto, maar dat houden we allemaal nog even geheim. Het moet wel leuk blijven. Eén ding is echter geen verrassing: Buitenkant Voet gaat in topvorm aan de aftrap van het WK verschijnen!

BioBV-Enzio